ADIDAS NMD RUNNER Sale nl

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Otisweq5 Otisweq5
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ADIDAS NMD RUNNER Sale nlDe adidas NMD is misschien wel de heetste sneaker op de markt, nu snel verkoopt wanneer en waar het vrijkomt. Dat gezegd hebbende, als je nog een paar probeert te krijgen, let op. Uw volgende kans op de NMD is het "Camo" -pakket van de Primeknit-constructie, waarbij vier verschillende kleurenwegen van wit / zwart, helder oranje, koningsblauw en een olijfgroen op 9 april wereldwijd worden gedeponeerd met een Amerikaanse versie in medio mei. Markeer uw agenda's, omdat u weet dat deze ook niet lang duren. Als u de "Yellow Camo" -uitgave van de ADIDAS NMD RUNNER Sale nl voelde, zul je zeker dit uitkijken. De heetste nieuwe sneaker uit de Three Stripes gaat nog eens met een gestileerde camo-motief voor de Primeknit-bovenkant, deze keer vervangt het zwart en geel met grijs en helder rood terwijl accenten in zwart worden.

Je dacht niet dat Adidas Originals de adidas NMD zou laten glijden zonder een all-white versie van retailers te raken, toch? De adidas Ultra Boosts bleken zwaar populair te zijn in de witte op witte blik, en nu is de ADIDAS NMD RUNNER Bestellen nederland goedkoop , het model dat adidas's flauwgeblazen mengsel met vroegere inspiraties van de Boston Super and Rising Star heeft gezegend, gezegend met de perfecte "Triple White" look.

Adidas 'Boost-technologie is de afgelopen anderhalf jaar een van de beste technologische vooruitgang bij het uitvoeren van silhouetten. Het kussensysteem biedt niet alleen een van de meest stabiele, comfortabele ritten daar, maar het bubbelige, strookschuim esque patroon is zeker ook een hoofdschakelaar in de esthetische afdeling. Tot op heden is de enige tegen Boost het feit dat adidas geen manier heeft gevonden om een ​​kleurrijke draai daaraan te geven, aangezien het materiaal bestaat uit bijna microscopische luchtzakken en kleuren lijken te kraken. Dat is tot nu toe. De laatste ADIDAS NMD RUNNER Rood Winkel , een paar dat we gisteren met Japanse branding hebben bekeken, bevat Black Boost - de eerste keer dat de technologie is afgeweken van het hele witte thema. Het is een behoorlijk grote update gezien dat fans al geruime tijd voor een geactualiseerde kleur op de tech zijn geweest.

Toewijding aan kwaliteitsmaterialen en unieke technologie gaf prestatie- en lifestylemodellen gewoonlijk uitstekende prijspunten, maar ook een speciale fanbase die hongerig was voor meer. De ADIDAS NMD RUNNER Blauw Groothandel lijkt te zijn in dezelfde categorie, in een veel betere zin, gezien het full-length Boost kussensysteem en een Primeknit geweven bovenkant compleet met een slip-on fit.you kan een geweldige performer vol comfort en een Slank ontwerp dat de Ultra Boost uitdagen als het meest esthetisch aangename recente drie-strips aanbod. Het is logisch dat de drie strepen Japan een beetje liefde betalen, omdat het laatste paar 3-strips branding in het Japans Katakana-schrijfsysteem bevat dat vertaalt naar "3-Stripe Boost".

Vroeger deze maand schreef Sneaker News een hele bende ADIDAS NMD RUNNER Blauw Groothandel -kleurenwegen die dit seizoen voor een release beschikbaar waren. Deze grote versies, die niet lijken op Primeknit bovenkant, zijn niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen en kinderen. Dat gezegd hebbende, breek de bank niet om het volgende paar NMD's te proberen, omdat het duidelijk is dat adidas er op zoek is om deze een alomtegenwoordige sneaker optie te maken, in plaats van een van de meer beperkte tarieven. De nieuwe kleurwegen voor veelhypige adidas NMD zijn Beginnen met meer rollen te rollen, als we een andere aankomende blik zien voor het populaire nieuwe silhouet. Na het opvolgen van de eerste Primeknit-kleurweg in zwart-wit, heeft deze een soortgelijke camouflage-achtige look, maar met geel gegooid in de mix voor de geweven bovenkant. Als u de eerste twee kleurenwegen hebt gemist of gewoon wilt dat uw adidas NMD R1-collectie wordt vergroot, houd er rekening mee dat de nieuwe gele overlevering in Europa zal dalen.