Adidas NMD Bestellen nederland goedkoop

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Edwardq5 Edwardq5
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Adidas NMD Bestellen nederland goedkoop


Als u dacht dat het herfst / winterseizoen de Adidas NMD Oranje Kopen zou vertragen, denk dan nogmaals. Vandaag kijken we naar twee gloednieuwe kleurwegen van de adidas NMD XR1 Primeknit, die verbeterde versie van de NMD-serie met een beschermende koovertreksel, extra maasventilatie, en die premium geweven Primeknit-constructie, perfect om te buigen in flexibel comfort. Tonale olijfkleuren landt op de adidas NMD XR1 Primeknit als afwisselende strepen zwarte en olijfstreep door de sokachtige pasvorm, terwijl de kooi en de hak allebei een lichtere kaki-schaduw laten zien om de Monochromatische monotonie. Ook verkrijgbaar is een lichtgrijze schaduw met premium leren hits op de tong en extra zwarte accenten op de internationale hiel tabblad 'The Brand With The Three Stripes'.

We weten al twee Adidas NMD Blauw Groothandel "Duck Camo" kleurwegen zijn vrijgegeven op Black Friday , Maar doe jezelf voor twee andere opties die een beetje meer kleur op de scène brengen. De NMD XR1 zal ook voor twee vrouwen in twee Duck Camo opties vrijkomen - een in roze en een in een zachte blauwe kleurweg. Details zijn nog een beetje beperkt, omdat we volledige stijl- en kleurinformatie beschikbaar hebben, maar geen eigenlijke weergave van de kleurenwegen zelf. De adidas NMD XR1 neemt de NMD-serie nog een stap verder door een beschermende TPU-koovertreksel compleet met extra ventilatie voor Een slank, functioneel ontwerp. Terwijl adidas onlangs samen met de Japanse mastermind heeft samengewerkt om een ​​meer betere aanpak van dit silhouet te maken, is het standaard uitgegeven Primeknit-aanbod zo relevant een silhouet als er nu al.

Tanden van suede land op de tong en hiel voor een verfijnde casual esthetiek, terwijl "The Brand With The Three Stripes" branding internationaal behandeld wordt op de hiel. Deze aanbieding wordt eerder aangeboden deze maand, de stand-by Adidas NMD Rood Winkel Tri-Color White is beschikbaar Voor de komende weken nogmaals te koop. Een zwart-wit gekleurde glitch camouflage thema over de bovenkant van de bovenkant, is het brandpunt gericht op het drie-gekleurde drie-stripmotief op de zijpanelen. Het definieerde deel wordt gemaakt in rode, zwarte en blauwe tinten. Tonale zwarte accenten worden verder geïmplementeerd op de veters, oogverbindingen en branded hiel badge, aangezien het allemaal aan de hand van een scherpe witte boost sole unit met bijpassende EVA inserts wordt gemarkeerd. Samenwerking met het levensstijl label, een preview van het komende paar wordt verstrekt. Het model wordt behandeld met een hedendaagse flair van het Japanse label.

Het model wordt behandeld met een volledig grijskleurig bovenkant dat witte krijtstreep bevat die voor een eenvoudige en schone look zorgt. De adidas NMD R1 White is op de markt gebracht voor meer detailhandelaars wereldwijd, na een recente eerdere versie eerder Deze maand. Door middel van een zwart-wit gekleurde glitch camouflage thema over de bovenkant van de bovenkant, is het brandpunt gericht op het drie-gekleurde drie-stripmotief op de zijpanelen. Dit ontwerpelement wordt in rode, zwarte en blauwe tinten aangemaakt om het monochromatische profiel aan te vullen. Tonale accenten van zwart worden verder geïmplementeerd op de veters, oogblokken en branded hiel badge, terwijl het allemaal aan de hand van een scherpe witte boost-zool met bijpassende EVA Inserts.With zo veel succes als de Adidas NMD Wit Sale nl heeft in 2016, is het op dit moment gemakkelijk een van de meest populaire en meest gewilde sneakers, vooral de Primeknit versies.

Deze OG kleurplaat is voorzien van een Zwarte Primeknit bovenkant, een full-length White Boost middenzool en rode en blauwe EVA inserts op de middelzool. Uitgegeven spaarzaam tot nu toe, zijn dingen aan het veranderen. De Adidas NMD Bestellen nederland goedkoop valt op donderdag in een full-on aanval van colorways en constructies, en hier is een round-up van hen allemaal. Eigenlijk kunnen er zelfs nog een paar zijn, maar dit is uw meest uitgebreide look, maar toch in het volledige assortiment NMD iteraties, inclusief mesh, suede en neopreen, bouwt in een breed assortiment kleurwegen en maten voor mannen en vrouwen. Het adidas NMD Runner is een van de heetste modellen in het sneakerspel sinds het debuut is en als dit laatste gerucht is waar, zal er een ander NMD-model zijn dat fashionistas en sneakerheads zowel beiden zullen krijgen.