Adidas NMD R1 Online Bestellen

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
dccMiles1 dccMiles1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Adidas NMD R1 Online BestellenDingen blijven opwarmen voor de Adidas NMD R1 FTWR Wit Opruiming, aangezien het alvast scherp nieuwe silhouet in het "Monochroom" -pakket komt. Om de dingen schoon en eenvoudig te houden, wordt de NMD gepresenteerd in twee van zijn meest veelzijdige en wat moeten de meest populaire kleurenwegen zijn, met tonale bovenkanten in zwart of wit, geparkeerd met een all-white zool, met inbegrip van de eerder contrasterende EVA tussenzoolinzetten.

Heeft u al uw eigen paar van de Adidas NMD R1 TACTILE Groen Kopen Khaki opgehaald? Zeer veelzijdig in verschijning, deze kleurstof van de adidas NMD R1 komt in een stretchy mesh bovenkant met kaki en bruine tinten aan. Reflecterende hits verschijnen op de Three Stripes en hiel tabblad, terwijl de EVA midsole pluggen in Black and Khaki komen. Een witte zoolmidszool en Zwarte rubberen zool vervolledigen de esthetiek van de schoen.

De Adidas NMD R1 Online Bestellen Pink Rose wordt naast deze Sun Glow-variant aangesloten, omdat het onderdeel is van de lente / zomer 2017-serie van het merk. Terwijl dit Sun Glow-kleurenschema is gebruikt voor eerdere releases zoals dit paar, komt deze nieuwe variant echter voor De bepalende tint over de hele stretch mesh bovenkant.Als vervolg op het adidas NMD R1 Primeknit Tri-Color Pack, dat in december 2016 werd uitgegeven, wordt het thema opnieuw gebruikt voor een Spring 2017 variatie met deze Pink Rose edition. Gecoverd in een officieel palet roze roos, kern zwart en schoeisel Wit - het silhouet wordt gedefinieerd door zijn primeknit constructie gedrapeerd in het kenmerkende glitch camo patroon.

Vorige maand heeft de Britse retailer, Office en haar onderafdeling, Offspring, twee exclusieve kleurwegen van de Adidas NMD R1 Ftwwht Kopen goedkoop vrijgegeven. Uit de verpakking uit de verpakking blijkt dat deze vrouwen het iteratie vormen, dat door een levendige roze afwerking over zijn maas en kunststof profiel wordt bepaald. Het ontwerp voltooien zijn zachte grijze EVA-inserts, een frisse witte boost-zool en zwarte continentale zool.

Alhoewel het voor het eerst werd aangeboden, komt de Adidas NMD R1 Core Zwart Groothandel terug in schoenwitje, een van de meest populaire kleurenwegen tot nu toe. Als onderdeel van een zwart-witpakket dat ook kernzwarte en zonne-rode opties bevat, wordt het silhouet in wezen bepaald door zijn rek -meste bovenbouw. Gedetailleerd met tonale drie strepen branding gelast op de zijpanelen, hiel badge en EVA inserts, is de all-white esthetiek afgerond met een bijpassende full-length boost sole unit.