Adidas Ultra Boost Korting

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Ivestrt6 Ivestrt6
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Adidas Ultra Boost KortingVoor degenen die graag een paar van de aankomende KITH x adidas Ace 16 + Adidas Ultra Boost Korting Vapor Pink konden krijgen, hebben we een update die u misschien niet een grote fan van. We hebben net een woord dat deze aanstaande collab wordt beperkt tot slechts 500 paren. Met andere woorden, je hebt veel geluk nodig (of verbindt) aan je kant als je op zoek bent naar een paar. De KITH x adidas Ace 16 + Ultra Boost Damp Pink rots een Roze Primeknit bovenverstelling door de Heldere granietdetails en de 3M uitgeruste Three Stripes branding. Witte accenten kunnen worden gevonden door middel van de hielteller en de Boost midsole. Eenvoudig in design en een prachtige kleurenweg voor de lente, en nu we het woord hebben dat het een beperkte versie zal zijn, bestaat er geen twijfel in mijn gedachte dat dit collab een van de grootste van de zomer is. Droegen op 19 mei, die proberen op een paar te komen?

De volgende Triple Black kleurweg van de Adidas Ultra Boost Wit Bestellen is pas een release datum gekregen en het komt snel bij ons. Om de volgende week bij de retailers te komen, wordt de Triple Black behandeling betaald door de adidas Ultra Boost, omdat de hele schoen is bedekt in het zwart. De nieuwe Primeknit bovenkant komt zowel zwart als de koovertreksel, hielteller, binnenvoering, Boostmidsole, en Continental rubberzool.

Men zou kunnen denken dat het roepen van een sneaker Triple White vrij vrijblijvend is en dat er geen ruimte is voor nuance en aanpassing, maar dan verkoopt u de 2017 versie van de Adidas Ultra Boost Zwart Online Kopen Triple White-kort. Er is net genoeg anders op de sneaker om je te laten voelen dat je niet alleen het ontwrichtende paar voor de derde keer koopt en toch heeft het nog steeds die bekende sfeer die sneakerheads liefhebben en dorst hebben voor thEse over twee jaar.De 2017 iteratie beschikt over een ander Primeknit patroon en een doorschijnende kooi en een handvol andere tweaks om ervoor te zorgen dat dit een paar zal zijn om volgend jaar te kijken.

En wees niet verbaasd als Kanye en iedereen onder de adidas-banner deze in de komende maanden schudden om te anticiperen op wanneer ze eindelijk vrijkomen. De Adidas Ultra Boost Grijs Nederland in bronzen is gisteren gedaald, maar er is een andere colorway van de sneaker die hiervoor vrijkomt Zomer in de schaduw van nobele inkt. Tinten van paars vormen de bovenkant van de Primeknit met een heldere, purper doorschijnende Drie Stripe kooi en donkerblauwe hielteller. Een witte Boost midsole en een zwarte Continental Outsole-zool voltooit de look helemaal. Voor een prijskaartje van $ 180, kijk naar de adidas Ultra Boost 3.0 Noble Ink bij selecte adidas winkels en online tijdens de zomer 2017. Blijf altijd dicht bij KicksOnFire voor meer updates En het laatste sneaker nieuws.


Aanvankelijk lijkt dit op een eenvoudige lichtgrijze kleurweg voor de Adidas Ultra Boost Goedkope echte Uncaged. Maar kijk wat dichterbij en je ziet dat de grijze accent is met subtiele hints van gekleurde details die in de bovenkant van de Primeknit zijn geweven. De kleuren zijn zo licht, in feite, dat we in deze afbeeldingen niet eens goed kunnen vertellen welke tinten aanwezig zijn, maar het lijkt oranje, blauw en misschien groen in de lichtgrijs verstrengeld. U zult ook merken dat deze een grijze buitenzool hebben, in plaats van de gebruikelijke zwart of wit voor de Ultra Boost's Continental rubberzool.