Nike LunarCharge

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
CharlotteAdam CharlotteAdam
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nike LunarCharge

ÿþNike LunarCharge Neon slutter nike air max sig til Nike LunarCharge Infrared, da den nyeste farveway af modellen siges at være inspireret af klassiske Air Max farveveje. Altid ankommer til udvalgte internationale forhandlere, lad os tage et andet blik på skoen. Ved at udforme farveskemaet på den klassiske Nike Air Max 95 Neon, har denne version af Nike LunarCharge en sort og grå øvre lavet af mesh og neopren modregnet af dristige Neon hits på hælen pull tab, Nike Swoosh, indlægssåler og de små accenter på ydersålene. Tilføjelse af komfort til designet er Lunarlon-dæmpningen placeret på den svarte sål. Er du fan af denne farveway? Forvent dem at falde i USA i den nærmeste fremtid.

Tilbage i efteråret 2016 bestod vi på de oplysninger, som Nike Air Shake NDestrukt ville modtage retrobehandling i 2017. De interesserede vil gerne vide, at retro basketball silhuetten begynder at komme frem til udvalgte forhandlere. Kendskab til der bæres af Dennis Rodman i sin tid med Chicago Bulls, nike sko har Air Shake NDestrukt en ribbet læderoverflade med en stor Swoosh. Skoen sætter sig også adskilt takket være det unikke sideslibesystem. Home Chicago-farvevejen begynder at komme frem til udvalgte forhandlere, hvor det svarte Away-par forventes at falde i den nærmeste fremtid. Vil du hente Air Shake NDestrukt eller er dette et nemt nike air pass for dig? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Hvis du er fan af Nike Air Footscape, så er der her en ny farvelægning, som du kan løbe lige nu. Denne Air Footscape NM er samlet i Wolf Gray i hele den øvre del og er fremstillet af mesh, neopren, ruskind og ballistisk nylon i hele med hvide accenter lander på snørebånd, branding, mellemsål og ydersål. Subtile hits af sort ses også på ydersålen for yderligere kontrast. Du kan finde denne Nike Air Footscape NM i Wolf Gray hos udvalgte forhandlere nu for $ 120. Dette par er i øjeblikket tilgængeligt hos udvalgte Nike-forhandlere i udlandet først, nike air huarache mens en stateside-udgivelse er overhængende .

Nike Basketball fejrer deres slægt under NYFW og All Star Weekend med den helt nye 5 decades Basketball Collection.Starting med 1970'erne og kulminerede med 2010'erne omfatter samlingen Nike Blazer (70s), Air Force 1 High Lux (80s ), Air Foamposite Pro (90s), Air Zoom Generation (2000s) og den helt nye Zoom Bonafide (2010s). Hver af silhuetterne er fremhævet af Vachetta Tan overdeler med rosengulddetalje. Zoom Bonafide bruger også Flyknit på den øverste. Nike 5 Decades Basketball Collection udgives udelukkende hos Kith den 10. februar efterfulgt af en bredere udgivelse under All Star Weekend , den følgende uge. Tjek alle sneakers ovenfor og hold dig opdateret til Kicks On Fire for flere billeder / information.

Nike Air Max Zero har mistet noget af sin elusiveness og appel på grund af Nike frigivelse af nye farvebaner i et hurtigt tempo. Beviset ses her, da vi giver dig et kig på endnu en ny farveindstilling. Denne gang tager Air Max Zero en enkel tilgang, da den er dækket af en klassisk sort / hvid farveskema. Skoen er fremstillet af vævet / strikket materiale øvre med et syntetisk overlag til armering. Signatur neopren soklignende ankel / tunge forbliver sammen med den klassiske Air Max såle enhed. Denne enkle sort hvide farveway kan vælges på udvalgte forhandlere nu nike free for $ 130.

Der er en ny elektrisk farvelægning af Nike Air Huarache på vej (pun intended), som får dig til at tage et andet look.The populære løber, der har lavet en triumferende tilbagevenden i de sidste par år ses i en ny electrolime farveway. Fremhævet af den lyse skygge af gul på toecap og sidepaneler, giver denne Huarache en vis balance med gråtoner overalt på skoen inklusive tå, tunge, ankel, snørebånd og ydersål. En hvid mellemsål afslutter tingene godt. Se efter denne Nike Air Huarache i Electrolime og Cool Gray nike free til at lande hos stateside forhandlere i den nærmeste fremtid.