adidas eqt support adv womens

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
fghwdsgva fghwdsgva
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas eqt support adv womensHans butik har to Adidas EQT adidas eqt mænd udgående par senere i denne måned - EQT Support ADV og 93/17 Future Boost - og er baseret på den originale løbende farvelægning af Adidas EQT Running '93 løbende support, som kom en version Grå, sort og rød næsten 25 År siden. Paret bliver kaldt ""Våben"" og hylder Kreuzberg og Berlins historie med EQT.

Normalt kan jeg ikke lide, adidas eqt support adv womens når butikker griber O.G. Colorways til et projekt. Jeg kan godt lide at gøre noget nyt. Men da vi begyndte med designprocessen, havde jeg ideen om at tage mine to yndlingssko fra Udstyrslinjen og blandede detaljerne i begge sko, siger Leuschner. Vi havde ideen om at give dem titlen ""Våbenskjold"", fordi vi gav dem logoet for vores distrikt, Kreuzberg, i byen. Logoet viser broen foran vores butik.

Strasser og Moore konkluderede, adidas eqt lyserød at Adidas måtte belønne den fokuserede tilgang til performance og dedikation af Dassler til rene genstande. Deres koncept afviste svindel og tendenser til fordel for et foldet design, der gav klare og håndgribelige fordele for brugerne. ""Vi besluttede at kalde det udstyr, fordi det ikke er absurt,"" siger Moore. ""Ingen bekymrer sig om, hvordan et udstyr tilhører. De vil vide, hvor meget det virker."" De fremlagde deres ide til Adidas, som introducerede samlingen til verden i 1990.

Den første udgave af adidas eqt cushion adv Adidas Originals EQT har set en fed ""Turbo Red"" model, der hæver de klassiske aspekter af den ikoniske linje i 90'erne. Efter at have gennemgået de nye farver af EQT Support ADV og EQT Support 93/17 løftede sportsgiganten sløret over de andre par af kassen, der vil blive frigivet den 26. januar. Support EQT ADV, EQT Support Ultra og EQT Support RF er også Udstyret med en aggressiv ladning bestående af sorte, hvide og røde toner.

http://www.dksportmall.com/