adidas nmd r1 stlt Vrouw Rood

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
ytgjhhit ytgjhhit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas nmd r1 stlt Vrouw Rood

[url=https://www.oanjeschoenen.com/][img]https://sneakerstudio.fr/fre_pl_Homme-chaussures-sneakers-adidas-Originals-NMD_R1-STLT-Primeknit-CQ2386-14006_1.jpg[/img][/url]De [url=https://www.oanjeschoenen.com/nmd/adidas-nmd-r1-stlt]adidas Schoenen[/url] is de nieuwste versie van het NMD-silhouet dit jaar en een van de eerste kleurstellingen is deze kern zwart / rode versie. De gefokte tinten hebben een geüpdatet Primeknit-bovenstuk, gedetailleerd met dikke ribbels, en staan ​​ook in contrast met een verborgen gebreid patroon in blauwtinten. Een witte boost-tussenzool, badge met zwarte hak, EVA-inzetstukken en rubberen buitenzool completeren het ontwerp helemaal.


De [url=https://www.oanjeschoenen.com/]adidas Schoenen 2018[/url] is de nieuwste versie van de adidas NMD-serie die de populaire hardloper een meer stijlvolle uitstraling biedt. Deze herhaling van de schoen komt gekleed in een schoon "wit" kleurenschema dat in de tijd zal vallen voor de lente van 2018. Geconstructeerd in een volledig Primeknit-bovenwerk met een sokachtige enkelrand en transparante hielkap. Overeenkomende witte overlays van EVA-tussenlagen, boost-tussenzool en doorschijnende buitenzolen completeren het ontwerp.


Er zijn nog meer colorways van de[url=https://www.oanjeschoenen.com/nmd/adidas-nmd-r1-stlt]adidas nmd r1 stlt [/url]  onderweg en een daarvan die voor volgend jaar is ingesteld is deze NMD R1 Primeknit STLT editie is Ash Green. Een nieuw primeknit-patroon is te zien op de bovenkant in de kleuren groen en blauw, terwijl de sokachtige kraag, veters, badge met hiellogo en EVA-inzetstukken in de tussenzool zijn gekleurd in de groenachtige tint. Een tussenzool met witte boost en een semi-transparante buitenzool completeren het ontwerp uiteindelijk helemaal.


De [url=https://www.oanjeschoenen.com/]adidas nmd r1 stlt Vrouw Rood[/url]  is de nieuwste versie van het NMD-silhouet dit jaar en meer kleuren van het model zijn gepland voor het nieuwe jaar. Met een bijgewerkte Primeknit-bovenkant, gedetailleerd met dikke ribbels, wordt het mengsel van grijze en zwarte tinten overal toegepast. Een witte boost-tussenzool, een zwarte hiel-badge, bijpassende EVA-inzetstukken en een grijze rubberen buitenzool completeren het ontwerp uiteindelijk helemaal.
[url=https://www.oanjeschoenen.com/]https://www.oanjeschoenen.com/[/url]