adidas nmd xr1 Herre Rød

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
gjuhkjum gjuhkjum
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas nmd xr1 Herre Rød

[url=https://www.rundassko.com/][img]http://www.sdub13.com/images/pic/Adidas2015/Running/herre-adidas-nmd-xr1-sko-sort-varsity-r-d.jpg[/img][/url][url=https://www.rundassko.com/nmd/adidas-nmd-xr1]adidas  Sko[/url]  udgives i en klassisk sort hvid farveskema også i sommer til at ledsage en tredobbelt hvid farveway i slutningen af ​​august. Den stilfulde sneaker har simpelthen sort mesh på tværs af sin øvre med premium detailing set for dens matchende læder bur overlay og hæl fan. En hvid Boost mellemsål, EVA indsætter gummi ydersål kompletterer to-tone look helt og holdent.


[url=https://www.rundassko.com/]adidas  Sko 2019[/url]  så en ny udgivelse tidligere i år, og nu har adidas NMD XR1 modtaget den klassiske OG-behandling for denne sæson. Ligesom det førnævnte par har denne XR1-iteration en Core Black primeknit øverste, med et matchende sort caging system i midten af ​​foden. Detaljeret med hvide ryghælfliker, er det enkle og rene OG-design toppet med en hvid boostsåse, sammen med røde og blå EVA-indlæg.

[url=https://www.rundassko.com/nmd/adidas-nmd-xr1]adidas nmd xr1 [/url]  vil gøre sin forventede debut næste weekend. Inspireret af adidas NMD OG, er der nogle fotfotografier af skoen til at gøre din købsbeslutning. Adidas NMD XR1 OG leveres med en sort primeknit øvre sammen med endnu mere sort på buret og snørebåndet. At give skoen NMD "OG" -behandling er kombinationen af ​​den hvide boosts mellemsål og de røde og blå EVA-indsatser placeret på mellemsålen. Yderligere funktioner på skoen inkluderer den hvide hæl pull tab, den svarte gummi ydersål og læder hits på tungen tag og hæl tab.


Denne gang kommer den i form af en [url=https://www.rundassko.com/]adidas nmd xr1 Herre Rød[/url]  Pack. Når du kommer i dit valg af grå, sort eller blå mesh overdele, kommer parret accenteret af et dristigt rødt hit på hæltrækfliken udstyret med mærket "Brand with the Three Stripes". Yderligere funktioner på skoen inkluderer neopren syntetisk på indersiden, det perforerede vindue på buret og suede slår på ryggen hæl fanen. Nedenfor finder du en Boost mellemsål med matchende EVA-stikindsatser i enten sort eller hvid.
[url=https://www.rundassko.com/]https://www.rundassko.com/[/url]