adidas nmd xr1 wit roze

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
faustoenzo faustoenzo
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas nmd xr1 wit rozeDraag adidas producten om een ​​legende voort te zetten. Adi Dassler, die zijn eerste schoenen in zijn hand produceert en zijn merk over de hele wereld zal opnemen door de grootste atleten in de geschiedenis uit te rusten. adidas nmd xr1 zwart bruin is meer dan 60 jaar in sport geboren, en vormt de fusie van sport en mode. Adidas Originals breidt het sportieve erfgoed van het merk uit door kleding collecties te creëren die door de straat geïnspireerd zijn. Het merk is erin geslaagd de straat te veroveren en zijn mode strepen te winnen dankzij de iconische producten. In de loop van de seizoenen en buiten de stadions is het erin geslaagd om zichzelf te vernieuwen om de trends steeds beter te houden.

De moderne adidas nmd xr1 wit roze is zeer modern en is door de rijke Adidas-archieven ontworpen. Dit is een lopende schoen met serieuze visuele stijl. De bovenkant is gemaakt van Adidas Primeknit, dat is een geanimeerde stof die is gemaakt om als een sok te voelen maar sterker te zijn. Het is erg licht, flexibel en comfortabel. Om deze textiel bovenste kracht te geven en de voet te ondersteunen, ontplooit Adidas een thermoplastische rubberen kooi. Veel schoenen proberen subtiel de overlays te verbergen die de voet ondersteunen door ze te integreren in logo strepen of wat niet. De Adidas NMD XR1 gaat gewoon vet en futuristisch en laat iedereen de structuur zien. Er is een TPU stuk aan weerszijden van de middenvoet en dan sluit het snijsysteem ze bovenaan, zodat u uw eigen dichtheid maakt en eventueel aanpassen.

adidas nmd xr1 blauw dames middenzool is een hoogtepunt - het is revolutionair doordat het echt reageert. Hoe meer energie je geeft, hoe meer je krijgt! Boost is ook veer licht. Slanke rubberen zool wordt toegevoegd voor duurzaamheid en tractie, en gegoten EVA-stekkers worden toegevoegd voor de NMD-esthetiek. Nogmaals, zoals een koel magazijnruimte, zie je aan de buitenkant een aantal technologieën die deze eenvoudige schoen geweldig maken. Het hielblad helpt bij het makkelijk aan te trekken en in de hakskooi past bij zowel stijl als vergrendeling.

Misschien niet zo geliefd als de NMD R1, of de camouflage van een Bape, maar deze adidas nmd xr1 rood purper Camo kan goed een alternatief zijn. Ten eerste omdat het silhouet minder vaak voorkomt, en ten tweede omdat de kleuren meerdere zijn. Naast een traditionele camouflage heeft u ook een versie camo zwart / grijs, wit / grijs, roze / wit (vrouw) en marine / luchtblauw (vrouw). Ze zijn allemaal vergezeld van een witte Boost-zool, met hun achterpluggen in overeenstemming met de respectieve kleurweg.

http://www.snstuff.net/