adidas schoenen kleur

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
lkhjldjhg lkhjldjhg
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas schoenen kleur



Het originele kleurenschema adidas schoenen heren 2018 van de NMD was simpel, inclusief een zwarte basis, een scherpe witte BOOST middenzool en synthetische midsoles in blauw en rood. Nu lijkt de zelfde eerste look XR1, de originele functionele evolutie. De laatste keer dat we de OG colorway-uitgegivelsen heb gezien, ik ben een traditioneel NMD-formulier, dat werd binnenkort verkocht.

Deze nieuwe uitvoering voegt adidas schoenen kleur een plastic draagkooi om het metatarsale gebied toe, verhoogt de stabiliteit boven het bovenste materiaal en voegt kracht aan het algemene ontwerp toe. De Boston / Micropacer-geïnspireerde rechthoekige pluggen bevinden zich nog steeds in de middelzool en steken naar buiten van het gepolsterde boostschuim, dat een onmiddellijke energieopbrengst naar de grond oplevert.

Adidas NMD's zijn altijd adidas schoenen dames sale populair geweest, maar de XR1's hebben de trainer een nieuw niveau van stijl gegeven met het Primeknit-materiaal, met de XR1 van deze synthetische topkooi naar de leren hakvlek aan de achterkant. Marshall praat over hoe het stijl, comfort, draagbaarheid en waarde voor je geld kost.

Gebouwd op de fijne adidas nmd xr1 bruin groen Blaupause die door de NMD-serie is ingesteld, biedt de nieuwe toevoeging aan de lijn subtiele verbeteringen met de toevoeging van een nubuck leren hiel patch aan de Mikrorib-breien constructie.

http://www.zwartstyle.com/