adidas tubular shadow

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Gustave Gustave
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas tubular shadow

En ny adidas Ultra Boost Uncaged colorway, der formåede at [url=http://www.stefanhavlik.com/adidas-c-1/adidas-tubular-shadow-c-1_23/]adidas tubular shadow[/url] flyve under radaren, er denne helt nye White and Navy farveway, du ser ovenfor. Tilgængelig til køb nu, lad os kigge nærmere. Adidas Ultra Boost Uncaged er klædt i en fuld Primeknit øvre lavet i en hvid og marin farveskema. Også kommer på samme måde og er de totonede snørebånd. han sok krave kommer i hvid, og det gør også hæl tælleren og boost midsol / gummi ousole. Et meget rent og simpelt udseende til sommeren, hent et par af disse fra udvalgte forhandlere i dag til detailsalgsprisen på $ 180.

I dag oplevede vi den globale udgivelse af Sneakerboy x Wish x adidas Consortium Pack, der indeholder glødeløse farveveje i Pure Boost og ClimaCool 1. Vi kigger nu på en lige så farveløs farvevej fra ClimaCool 1.This ClimaCool 1 kommer sommeren klar, da silhuetten påtager sig det uberørte alt-hvide udseende. Skoene er bygget ud af et cirkulært striknet hele hele øvre [url=http://www.stefanhavlik.com/adidas-c-1/adidas-handball-spezial-c-1_24/]adidas handball spezial[/url] med en gennemskinnelig TPU midfoot og en kompressionstøbt EVA mellemsål til letvægtsdæmpning. Climacool øvre giver din fod med 360 graders køling for fremragende åndbarhed. Nedenunder har vi en tyggegummi ydersål, der bringer sommervibberne. Du kan købe denne farveway af ClimaCool 1 hos udvalgte adidas forhandlere nu for $ 120.

Så hvad er dommen på adidas [url=http://www.stefanhavlik.com/adidas-c-1/adidas-iniki-c-1_25/]adidas iniki[/url] Stan Smith Boost? Hvis du kommer ned med denne modificerede / comfier-version af Stan Smith, kan du bare tilføje adidas Stan Smith Boost Haze Coral til din sommer sneaker rotation. Denne nye farvevej af adidas Stan Smith Boost kommer med en Haze Coral øvre konstrueret ud af læder. Tilføjelse til skoens tonale udseende er matchet snørebånd, hæl og prægede branding. The Three Stripes branding på sidepanelerne kommer i form af perforerede hits for at fuldende skos minimale udseende. Gennemførelsen af skoens hovedtræk er den hvide boosts mellemsål, du ser ned lavt. Find disse hos udvalgte internationale forhandlere i dag, og forvent at slippe statside i [url=http://www.stefanhavlik.com/adidas-c-1/adidas-pure-boost-c-1_26/]adidas pure boost[/url] de kommende uger.

Introduceret i begyndelsen af 2000'erne, blev adidas Climacool 1 genoplivet sidste år, og den er tilgængelig i en masse farveveje siden. For denne sæson er den klassiske sneaker farvet i en ren finish af fodtøj hvide på tværs af dets åndbare øvre bestående af mesh og tonal syntetik på sidevægterne via dets tre strimmemotiv. Fremhævning af design er en nem mintsåle enhed til et to-tone design, mens popper af lyserødt er også placeret på hælen faner. Opført som en eksklusiv kvinde, se efter Adidas Climacool 1 Easy Mint på udvalgte adidas butikker og online nu, hvis du er interesseret. Hold den altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og aktuelle sneakernyheder.

En anden ny farvelægning af adidas NMD R1 Primeknit udkommer denne måned, og den er dækket af en alsidig finish af Linen Khaki. En kombination af linned og khaki dækker simpelthen den strikkede overdel for at skabe en brunfarvet finish, mens matchende accenter placeres på sine EVA indlæg, ydersål, tre striber branding, øjenlåg og branded hæl badge. En supplerende hvid Boost mellemsål fuldender designet helt. Se efter adidas NMD R1 Primeknit Linen Khaki på udvalgte adidas butikker og online i morgen, 20. maj til et pris på $ 170. Hold den altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og aktuelle sneakernyheder.

Tre farveveje i adidas NMD City Sock 2 [url=http://www.stefanhavlik.com/adidas-c-1/adidas-yeezy-c-1_27/]adidas yeezy[/url] udgives i morgen, og den vil være tilgængelig i Grå, Sort og Ferskengrøn. Med de grå og svarte indstillinger med stødrosa halvcirkler på mediale sider, er fersken grøn version farvet i sort. Alle tre par har underskriften Primeknit øvre med et vævet strip motiv, mens ribbet detaljering, hæl pull tabs, en hvid Boost mellemsål og Black gummi ydersål fuldender designet. Se efter disse farveveje af adidas NMD City Sock 2 Primeknit ved udvalgte adidas butikker i morgen, 20. maj for et pris prismærke på $ 180 hver. Hold det låst [url=http://www.stefanhavlik.com/adidas-pure-boost-p-591.html][img]http://www.stefanhavlik.com/images/product/adidas-431akg.jpg[/img][/url] til KicksOnFire for flere opdateringer og de seneste sneaker nyheder.