adidas yeezy boost 350 v2

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
kokomika kokomika
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas yeezy boost 350 v2De hype bleef groeien op de adidas superstar dames. Lijnen werden gevormd elke keer dat een nieuwe sneaker werd vrijgegeven, en het merk beweerde dat het op één dag 400.000 NMD's kon verkopen. De buzz stopte niet, en mensen begonnen met het zoeken naar de NMD op de secundaire markt.

De adidas superstar rose gold is gewaardeerd als de adidas ook verwachtte: hoewel veel mensen de schoen als N-M-D uitspreken, is het eigenlijk kort voor "Nomad" en werd gemaakt voor een reizende levensstijl.

De introductie van de adidas superstar wit hielp catapult adidas de voorhoede van de sneakcultuur, een ontwikkeling die al door de Ultra Boost en Yeezy Boost modellen is bereikt. De NMD heeft waarschijnlijk de meest gewilde sneaker in de Three Stripes-serie, afgezien van de Yeezys. Sinds het onthullen van december heeft de NMD talrijke materiaal- en kleurupdates gezien, maar het is moeilijk om het beroep van zijn oorspronkelijke iteratie te ontkennen.

De adidas superstar glitter
beschermt tegenwoordig het iconische adidas-originele DNA met doorbraak technologie. Micro-engineered boost en primitieve fabricages voldoen aan een sterke visuele taal die innovatie dimensies vereert uit het collectieve geheugen van het merk. Het resultaat is een onverschrokken nieuw silhouet dat wordt gedreven door het pioniersarchief van adidas die de vorm en stijl van vandaag definieert.

http://www.kickonfire.biz/