adidas yeezy boost 950

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
kahjfksbuwe kahjfksbuwe
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

adidas yeezy boost 950adidas yeezy 950 boost mænd Som sædvanlig leverer Yeezy med et polariserende par vinter-stil støvler, der sikkert vil være i så høj efterspørgsel som hans andre to sneaker udgivelser. I tråd med det utilitaristiske tema i hans tøjlinie er modellen en fuldt funktionel duck boot med rene enkle linjer og robuste materialer. Skoelementets elementer er overdimensionerede, og vi vil gerne tro at dette tjener formålet med at beskytte dig mod elementerne sammen med at gøre dem lidt mere stiliserede. Dette par sport en tonal sort byggeri, der giver skoen en mere tidløs følelse end en mere klumpet farverig blokering ville.


adidas yeezy boost 950 lyserød er en high-top boot med en smule ankestøv inspiration til det. Støvlen har en slank og moderne type æstetik, der hjælper med at skelne sig fra den almindelige udseende. Ved vores bedste estimation ser det ud som om størstedelen af ​​den øvre er færdig op i et ballistisk mesh, der ligner det, du ser på Air Jordan 11-modellerne. Overtøjets bagage synes at være en premium suède, mens toboxen og mudderet rundt om støvlerne er lavet i gummi, hvilket også er tilfældet med den samme konstruktion, der bruges til at lave den naturlige crepe gummi ydersål.


adidas yeezy boost 950 brun Duckboot ser en afgang fra Boost tunge livsstilsudgivelser i fortiden, da dråben endelig vil se udvalgte tøjstykker, og disse militaristiske Duckboots ankommer. Kanyes nyeste skabelse er en del af adidas YEEZY Sæson 1 kollektionen og vil være tilgængelig i tre monokromatiske farver, der spænder fra en myrdet helt sort-alt, en tonalkreme og en rig brun.


adidas yeezy boost 950 sort sæson nærmer sig, og Kanye bringer endnu et risikabelt par spark til bordet med Yeezy 950. Støvlerne er sat til at løslades i løbet af efteråret / vintersæsonen. Skoene er en duck boot med det utillitære tema for Yeezy sæson 1 med ballistisk mesh øvre blandt en suede eyestay. Andre små detaljer omfatter gummi toebox og mudder. 950 kommer igennem i fire forskellige farvebaner med pirat sort, peyote, chokolade og Moon Rock.


http://www.runarundk.com/