nike air huarache kvinder light premium

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
xiaobaomeilw xiaobaomeilw
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

nike air huarache kvinder light premium


Designet af Tinker Hatfield, nike air huarache kvinder light premium er en standout model fra begyndelsen af ​​90'erne. Ifølge den trykte annonce, der faldt sammen med dens udgivelse, var designidéen bag Air Huarache at skabe en sneaker "strippet til det nøgne essentielle," og det blev opnået. Den nyeste version af denne ikoniske sneaker, tager Nike Air Huarache Ultra Breathe den filosofi endnu mere. Denne strømlinede sneaker har en letvægts Nike Tech Ultramesh øvre, udklemt skumsål og et elastikbånd, der bryder hælen.

Arbejde ud, hænge ud eller gå ud, de er alle lejligheder egnet til at flaunt dine nike air huarache ultra breathe. Fra en simpel sport legging og afgrøde til denim og en T, viser mænds og kvinders Huarache Ultra-stilarter godt udseende på alle de rigtige måder.

Huaraches Minimal Design har langt overgået de fleste af de sko, der debuterede i 90'erne. Dette kan knyttes til Tinkers ambition om at skabe et slankt design, der gør mere med mindre. nike air huarache run ultra sort viste, at sneakers blev fjernet af deres essens og kunne fungere som en permanent sok. Det var revolutionerende.

Designet af nike air huarache tilbud er en af ​​de tidløse Nike kollektioner, vi vil gerne takke Tinker Hatfield for. Tinker Hatfield er designer af mange af Nikes mest populære og innovative sko design. Den træner, der oprindeligt landede i 1991, oprindeligt kaldte Nike Air Huarache, et af de tidligste eksempler på, at Nike lavede en sneaker, der var strikket til behovet.

http://www.nyekollektion.com/