nike air max 270 dame løbesko

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
dorotear dorotear
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

nike air max 270 dame løbesko

"

Oprindeligt udgivet den 1. februar 2018, er nike air max 270 rød sko billig den første Air Max skabt specielt til at være en afslappet silhuet. Med en slank mesh øvre og en slående ekstra stor hæl Air Max enhed - den højeste i historien om den ikoniske teknologi - 270 er en af ​​silhuetterne, der indvarsler en ny generation af Air Max.

I 2017 introducerede nike air max 270 sort sko køb verden til sine boisterøse Vapormax bobler. Siden da har den ydersålsenhed været ved at blive omdrejningspunktet for mange nye Swoosh Brand silhuetter fra Vapormax 95 til Vapormax Run Utility. Nu fortsætter det Beaverton-baserede sneaker-konglomerat denne udvikling med et nyt stykke innovation, den livsstilsmonterede boble fra Air Max 270 - Swooshs første Air Max-sko designet til livsstilsbrug. Vi har allerede set det pryder Air Force Utility såvel som Air Max 270 Bowfin, og nu gør det vej til det teknisk designet Air Force 270 Utility.

Mens Nike siden har opdateret den historiske nike air max 270 mænd billige online priser line-up med sin nyeste 720 silhuet, viser etiketten fortsat kærlighed til sine ældre silhuetter - især en af ​​deres moderne hæfteklammer, Air Max 270. På trods af sit store udvalg af farveveje, silhuetten har kun for nylig modtaget den ikoniske Tiffany Blue touch. Med accenter af den umiskendelige tone langs hælen og branding kontrasterer den nyeste farveway sin primært svarte mesh øvre oven på 270'ens karakteristisk overdimensionerede luftboble og klumpet hvidt mellemsål.

Den helt nye nike air max 270 dame løbesko Bowfin har tjent som et moderne lærred til mange en klassisk Nike ACG-stil farvel og med god grund. Med sin stærkt lagede øvre inspireret af den klassiske Riverspike 2, tager den OG ACG konstruktion og tilføjer en stor Air Max 270 hælboble til moderne stil og komfort. Nu, Bowfin tager sin Riverspike inspiration et skridt længere ved at bruge en af ​​sine originale farvebaner til en ny udgivelse.

nike air max 270 beige sko Køb online En kombination af røde og sorte masker, nylon og ripstopmateriale pryder den teksturerede øvre, mens en ""Light Zitron"" på kraven og midtfoden giver en slående pop i kontrast. Den vilde og stærkt detaljerede øvre er derefter bundet sammen af ​​en simpel sort tekstureret mellemsål - og en stor grøn hæl Air Max enhed fuldender udseendet sammen med en robust sort og gul ydersål."