nike roshe run dame sort

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
paulinemaeva paulinemaeva
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

nike roshe run dame sortMed alle nyheder om Dylan Raaschs øjeblikkelige klassiker af nike roshe run dame sort kan du ikke glemme nogle af de solide versioner, der stadig rammer detailhyller i løbet af sommeren. Nike Roshe Run Flyknit er tilbage i en rød oktober form med en smukvævet skygge Bright Crimson, der matcher den naturlige bevægelsesåle, mens en hvid Swoosh på sidepanelet tilføjer en vis mangfoldighed. Den skjulte egenskab ved dette par kan findes på tungen, hvor et iriserende bånd har reflekteret accenter for et godt mål. Hverken mine skinner eller lunger var glade, da jeg blev enige om at køre udelukkende på Nike Roshe Run i et par uger.

Nike Sportswear taber ikke tid for at få nike roshe run hvid akklimatiseret til efteråret i efteråret, mens 12 farveveje er blevet forhåndsviset gennem et stående galleri takket være Titolo. Den brede vifte af farvestoffer blander både traditionel konstruktion i neoprennet komplet med monokromatiske farver og Nike Roshe Two Flyknit high-end med det højforede hoved. Roshe Two har også fordel af nogle traditionelle farvestoffer, mens Nike Sportswear planlægger at bringe tilbage den ikoniske "Iguana" til både mænds og kvinders løb, samt en simpel sort / sejl og gymrød. De tre af disse farveveje har lagt ting til Dylan Raaschs flash klassiker hele vejen i 2012, da Nike Roshe Run først lavede sin debut.

nike roshe run lyserød grå er tilbage i en skør grafisk grafik for kvinder til foråret 2016. Roshes nyeste bygning fortsætter med et krakket cementaftryk med en række lysegrå, sort og Ghost Green Ghost. Hvilket resultat er en af ​​de mest interessante versioner af Roshe i nyere hukommelse, fordi en simpel hvide meshbase gør det muligt for overlejret og hælen at gøre det meste af den tunge løft på dette par.

nike roshe run blå rød forbereder sig på efteråret med denne nye farve af kvinden for at matche de mørke nuancer af de hængende blade. Udstillingen "Dark Cayenne" præsenterer den krydrede røde nuance på sin øvre skumnet i tone, med den nye Roshe ydersål og forbedret i hvid. Nike Roshe Two Flyknit starter i morgen den 28. oktober i to nye farver. Dylan Raaschs øjeblikkelige klassiker har endelig modtaget den efterlængte efterfølger, som vi alle håber på sidste år, og Roshe Two har hidtil overgået forventningerne med flyvende farver. Disse to nye farverige Roshe Two Flyknit debuterer et nyt Flyknit materiale med en vandafvisende belægning, der er ideel til at understøtte elementerne hele efteråret 2016. Et nyt polstringssystem giver tre lag blød komfort takket være en gummisål, der nu giver mere trækkraft end tidligere versioner.

http://www.maxultradk.com/